info@calabonatossa.com

Avís legal

1 .- Informació general

En compliment de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic informem que aquest lloc web www.calabonatossa.com, així com els seus subdominis són, quant a drets d’imatge i el seu nom de domini són titularitat de Francisca Puig Santos 40297508J en endavant CALA BONA.

2 .- Condicions d’ús

La utilització d’aquest lloc Web està subjecte a les presents condicions d’ús. L’accés a aquest lloc web i l’ús dels materials continguts en ella li atribueixen a vostè la condició d’Usuari i implica que ha llegit i accepta, sense cap reserva, aquestes condicions. www.calabonatossa.com ha estat dissenyada per donar a conèixer i permetre l’accés general de tots els usuaris d’Internet a la informació, activitats i productes propis o de tercers, oferts pel representat. El seu contingut pot ser modificat, desenvolupat o actualitzat sense notificació prèvia.

3 .- Responsabilitat

Els enllaços o links que conté aquest lloc web poden conduir a l’Usuari a altres llocs i pàgines web gestionats per tercers, sobre les quals CALA BONA no exerceix cap tipus de control, el representat no respon ni dels continguts, ni de l’estat d’aquests llocs i pàgines Web, i l’accés a les mateixes a través d’aquest lloc web tampoc implica que el representat recomani o aprovi els seus continguts.

CALA BONA no es responsabilitza dels errors o omissions que poguessin tenir els continguts d’aquest lloc web o altres continguts als que es pugui accedir a través de la mateixa. CALA BONA no es fa responsable dels danys derivats de la utilització d’aquest lloc Web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base d’informació que s’hi facilita.

CALA BONA no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions al sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’Usuari d’aquest lloc web. En conseqüència, CALA BONA no respon pels danys i perjudicis que els elements poguessin ocasionar a l’Usuari o a tercers.

3. Condicions d’accés i utilització

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït, no obstant això, CALA BONA condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ ompliment del corresponent formulari.

L’Usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a CALA BONA i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de CALA BONA i a no emprar-los per, entre d’altres:

a) Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei oa l’ordre públic.

b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de CALA BONA o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals CALA BONA presta els seus serveis.

c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris oa àrees restringides dels sistemes informàtics de CALA BONA o de tercers i, si s’escau, extreure informació.

d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de CALA BONA o de tercers.

e) Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.

f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g) Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a CALA BONA, sense que puguin entendre cedits a l’Usuari cap els drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de CALA BONA, sense que pugui entendre que l’ús o accés al mateix atribueixi a l’usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre CALA BONA i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de CALA BONA dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a CALA BONA. En tot cas, l’hiperenllaç únicament permetrà l’accés a la home-page o pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre CALA BONA, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i l’ordre públic.

CALA BONA no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

5 .- Política de privacitat

La comunicació de les dades de caràcter personal dels usuaris, comporta el seu consentiment inequívoc perquè aquests siguin incorporades al fitxer automatitzat denominat “USUARIS WEB”, del qual és responsable CALA BONA

A aquest efecte,CALA BONA  de conformitat amb el Reial Decret 994/1999, d’11 de juny d’adequació de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat a través d’aquest lloc web, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés de tercers no autoritzats.

La incorporació de les seves dades al fitxer té com a finalitat de poder gestionar, administrar i agilitzar els serveis de l’Usuari, així com l’enviament de notificacions d’actualització dels serveis i l’enviament, per mitjans electrònics o en suport paper, d’informació relativa a www.calabonatossa.com.

Aquest lloc web utilitza cookies que permeten l’obtenció d’informació relativa als usuaris del lloc web.

L’usuari podrà exercir els drets reconeguts per la Llei i, en particular, els drets d’accés, rectificació o cancel.lació de dades i oposició, si resultés pertinent, així com el dret de revocar el consentiment prestat per a la cessió de les seves dades.

6 .- Publicitat

En la present pàgina Web s’hi poden albergar continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d’assegurar que el material remès per a la seva inclusió en la pàgina web compleix amb les lleis que en cada cas poden ser d’aplicació.

CALA BONA  no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

7 .- Legislació i jurisdicció aplicable

Aquestes condicions queden subjectes a l’Ordenament jurídic espanyol. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar de l’accés de la pàgina Web, l’Usuari i La Societat acorden sotmetre’s expressament als jutjats i tribunals de Girona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que el correspongués.