info@calabonatossa.com

Sobre Cala Bona

Coneix Cala Bona a Tossa de Mar

La cala amb més història de la Costa Brava

Quan algú escolta, que el seu negoci, està situat a un lloc privilegiat, de ben segur es podria imaginar un emplaçament com aquest.

Xiringuito Cala Bona està situat en un lloc idílic, que ben pot semblar un Paradís perdut de la Costa Brava.

Aigües turqueses i molt verdoses, aroma de pi i de mar, roques salvatges i la pura essència del mediterrani envolten el nostre Xiringuito.

Negoci familiar que conserva l’essència del 1957, quan en Joan i la Magdalena de Cala Bona van iniciar aqusta aventura. Per què no es pot dir de cap altre manera.

Un petit Xiringuito, a una Cala Salvatge, on tots els pescadors de la vila anaven a fer el seu esmorzar i després continuaven la seva jornada de pesca. D’ençà han passat molts anys però l’esperit d’en Joan i la Magdalena continua.

Productes de proximitat, frescos, fets a la llenya d’alzina de la provincia de Girona.

La Cuina de Na Magdalena ha seguit per perpetuada en la Paquita i en Quico, que segueixen el negoci amb molta il·lusió tal i com van fer el seus familiars.

No et perdis el paradís de la Costa Brava

Cala Bona destaca per ser un entorn natural privilegiat. Colors d’aigua, verd Esmeralda i olor a flor de pi. Situat a 2km de tossa de mar. I amb la gran fortuna de que qui coneix l’espai vol repetir.

Cuina tradicional mediterrània amb foc de llenya

La llenya d’alzina es la nostra matèria prima, podem assegurar, que el seu gust i la seva olor es reconeixen de lluny, en tots i cada un dels nostres plats.

Ens agrada recordar els orígens, les coses senzilles… El plaer de les petites coses!

Som notícia al Condé Nast Traveler